Bengsch Tentenverhuur
Boezemweg 11
3255 MC   Oude Tonge
telefoon (0187) 64 17 70

www.bengschtenten.nl
info@bengschtenten.nl

linkedIn Bengsch Tenten
Bengsch Tenten op Facebook

Huurvoorwaarden


Over Bengsch Tenten

Al vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw is Bengsch Tenten vanuit Rotterdam-Hillergersberg actief in de evenementenverzorging en het plaatsen van tenten. Sindsdien heeft ons bedrijf een schat aan ervaring en vakkennis opgedaan. De mensen van Bengsch Tentenverhuur zijn tentenbouwers van het eerste uur.

Ons bedrijf heeft alle veranderingen door de tijd heen altijd gezien als een uitdaging om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Innovatie, duurzaamheid en veilig werken staan bij ons hoog in het vaandel. Het succes van een evenement is mede afhankelijk van het maken van duidelijke afspraken en het nakomen ervan. Uw wensen als huurder staan voorop en met elkaar bespreken we wat er technisch mogelijk is. Ook de zorg van toeleveranciers voor bijvoorbeeld meubilair, decoratie, vloerbedekking en dergelijke, nemen wij U uit handen waardoor U al Uw aandacht aan het evenement kan besteden.

Levering volgens afspraak

Met oog voor sfeer en detail en uw inbreng plaatsen wij de tentaccommodatie naar uw wens zonder het kostenaspect uit het oog te verliezen. U ontvangt van ons een overzichtelijke, complete offerte waardoor u achteraf niet te maken krijgt met onverwachte kosten. Maak kennis met onze vakmanschap en service.