Bengsch Tentenverhuur
Boezemweg 11
3255 MC   Oude Tonge
telefoon (0187) 64 17 70

www.bengschtenten.nl
info@bengschtenten.nl

linkedIn Bengsch Tenten
Bengsch Tenten op Facebook Huurvoorwaarden

Verhuur van tenten en hallen

Alle Span tenten, Party tenten, Pagode tenten en Alu hallen staan links in het menu overzicht voor u op een rij gezet. U kunt hier informatie en beeldmateriaal van de door U gekozen tent of aluminium hal vinden.

Wij maken het mogelijk: Een feestje in uw tuin, viering van uw bruiloft, jubileum of verjaardag.

Uw sportvereniging viert zijn lustrum: Met een tent of alu hal zorgen wij voor extra ruimte zodat iedereen het feest mee kan maken.

Optredens op locatie: Maritieme evenementen, country fair, open dag voor scholen of een chique entree met onze Walkway.

Tenten en hallen

Het plaatsen van een tent of alu hal biedt een uitkomst, bijvoorbeeld bij het slaan van een eerste paal bij bouwprojecten, de feestelijke opening van een nieuw gebouw of bedrijfspand, personeelsfeest, bedrijfsuitje, extra werkruimte bij verbouwing of als doorwerktent.

Met al deze mogelijkheden geven wij U alleen nog maar een voorzet voor alle activiteiten waar onze tenten en alu hallen voor ingezet kunnen worden. U weet vast nog wel iets waar wij nog niet aan gedacht hadden en we horen dat dan ook graag van U!

Veiligheid en certificering

Onze tenten en hallen voldoen aan alle gestelde veiligheidsnormen en brandweervoorschriften. Al ons tentdoekmaterialen zijn gefabriceerd van gecertificeerd brandwerend PVC-doek klasse M2 / DIN 4102-B1. Het is mogelijk dat U van de brandweer of gemeente, bijvoorbeeld in verband met vergunningaanvraag, het verzoek krijgt om een certificaat te overleggen. U kunt deze telefonisch of via e-mail bij ons aanvragen.