Bengsch Tentenverhuur
Boezemweg 11
3255 MC   Oude Tonge
telefoon (0187) 64 17 70

www.bengschtenten.nl
info@bengschtenten.nl

linkedIn Bengsch Tenten
Bengsch Tenten op Facebook

Huurvoorwaarden

Alu hexagonaal huren

Een aparte naam voor een aparte Alu hal! De Alu Hexagonaal heeft acht zijden en is dus een groot achthoek met een doorsnede van 10 meter. De Alu Hexagonaal is inzetbaar op elke locatie en voor elke gebeurtenis of situatie. De Alu Hexagonaal heeft een speelse vormgeving en biedt verrassend veel ruimte. Wij plaatsten deze Alu hal met veel succes al vaker voor kleine en grote evenementen. Feesten, presentaties, product introducties, shows of sporttoernooien. De Alu Hexagonaal biedt ca. 90 meter oppervlakte, wat heel goed te combineren is met kleinere Alu hallen of Pagode tenten om zo een tentendorp of fair te vormen. U zou in dat geval de Alu Hexogonaal in kunnen inzetten als cateringruimte of restaurant.

Tent zonder middenmast

De Alu Hexagonaal heeft een doorsnede van 10 meter met een vrije overspanning (geen middenmast). Met een keuze uit vele aanvullende diensten zoals verlichting, verwarming en interieur kunt u deze Alu hal geheel naar uw persoonlijke stijl en wensen laten uitvoeren.

Frame:

Zelfdragend frame dat bestaat uit geanodiseerde aluminium profielen. Alle onderdelen worden verbonden met stalen pennen. Windverbanden waarborgen de stabiliteit en het geheel is ontworpen volgens internationale bouwnormen. De aluminiumconstructies hebben een statische berekening en zijn TÜV gekeurd.

Dak-, Gevel- en Zijzeilen:

Hoogwaardig geconfectioneerd polyester doek met een PVC coating, vlamdovend en brandwerend. Gefabriceerd onder de norm DIN 4102 B1 (Duitsland) en M2 (Frankrijk).

Interesse gekregen?

Graag nemen uw persoonlijke wensen op waarna u van ons een geheel vrijblijvende offerte ontvangt. Op verzoek bezoeken wij de locatie waarmee wij gelijk ook de eindverantwoording nemen. Voor u als huurder een hele zorg minder!