Bengsch Tentenverhuur
Boezemweg 11
3255 MC   Oude Tonge
telefoon (0187) 64 17 70

www.bengschtenten.nl
info@bengschtenten.nl

linkedIn Bengsch Tenten
Bengsch Tenten op Facebook

Huurvoorwaarden

Overige materialen huren bij een tent

Podia

Ons Podium kan zonder of met overkapping worden geleverd en is voorzien van een cassette vloer met anti-slip platen. De podiumdelen zijn 5 x 3 meter en kunnen allemaal geschakeld worden tot bijvoorbeeld een Podium van 10 x 3 meter of 6 x 5 meter en is 60 centimeter hoog. Indien gewenst leveren wij het podium met een podiumtrap, vloerbedekking, rok, spreekgestoelte en achterwand.

Verlichting

Prikkabels, verlichtingssnoer van diverse lengtes voorzien van witte lampen of gekleurde lampen. Trussen met spots. Sfeerverlichting.

Vloerbedekking

Op rol in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar, van vilt tot expo kwaliteit. U kiest de kleuren van het logo van uw bedrijf, vereniging, stichting of club. Voor de inishing touchvan uw bruiloft, receptie of jubileum. Het geeft de tent of hal een luxe en sfeervol ambiance. Er zijn ook tapijttegels verkrijgbaar in diverse tinten zoals antraciet, groen, blauw en rood.

Veiligheidsvoorzieningen

Noodverlichting voorzien van een noodbatterij die in werking treedt als de elektriciteit uitvalt en een internationaal 'UIT' pictogram. Brandblusapparaat, poederblusser inhoud 6kg ABC.

Toiletvoorzieningen

Wij leveren toiletcabines maar ook luxe toiletwagens in verschillende gradaties. De toiletwagens kunnen gekoppeld worden aan onze Aluminium hallen zodat men vanuit de tentaccommodatie direct toegang heeft tot de toiletvoorzieningen. Informeer naar de mogelijkheden.

Stroomvoorzieningen en tentverwarming

Aggregaat leverbaar vanaf 35 kW. Indien gewenst levering met de benodigde verdeelpanelen en kabels.

Meubilair en decoratie

De mogelijkheden zijn zo divers dat het bijna onmogelijk is om alles te omschrijven. Wij tonen u hiernaast een sfeerimpressie om U een indruk te geven. Informeer vooral naar alle opties als uw product niet getoond wordt.

Woody Original vouwmeubelen

Woody Original maakt eiken meubilair met een uniek vouwsysteem. In een handomdraai staan de Woody meubelen klaar op uw event! Bovendien zijn ze zeer economisch in gebruik aangezien ze aanzienlijk minder ruimte innemen tijdens transport in opslag, ten opzichte van regulier meubilair. Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig geproduceerd met de pure uitstraling en lange levensduur van eikenhout.