Bengsch Tentenverhuur
Boezemweg 11
3255 MC   Oude Tonge
telefoon (0187) 64 17 70

www.bengschtenten.nl
info@bengschtenten.nl

linkedIn Bengsch Tenten
Bengsch Tenten op Facebook

Huurvoorwaarden

Spantent huren

Spantenten worden al sinds jaar en dag gebruikt in de tentenverhuur en zijn dus een beproeft product. De spantenten van nu zijn uiteraard aan deze tijd aangepast voor wat betreft de gebruikte materialen en voldoen aan alle moderne bouwnormen. De spantenten hebben die authentieke uitstraling van vroeger in dit proces niet verloren. Zij ogen nog net zo sfeervol als toen zij veelvuldig werden ingezet bij feesten en partijen in stad en land. De spantent is toepasbaar bij kleine en grote evenementen waar behoefte is aan snel inzetbare, voordelige overkapte ruimte.

Alle spantenten zijn voorzien van gecertificeerd, lichtdoorlatend zeildoek zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden daglicht. Een ander voordeel van het gebruik van lichtdoorlatende, witte dakzeilen is dat er een natuurlijke en frisse uitstraling in het interieur van de spantent behouden blijft.

Mogelijke uitvoeringen spantenten

  • 12 meter brede spantenten in volledig wit of met een wit dak en donkerblauwe zijwanden.
  • 20 meter brede spantenten in membraan uitvoering, leverbaar in
    grijs / wit.

Plaatsing

Montage van de spantent kan op bijna elke gewenste ondergrond plaatsvinden en zoals vanzelfsprekend zorgen wij dat bij demontage van de spantent het terrein weer netjes wordt achtergelaten. Als U bij het op- en afbouwen van de spantenten zelf een handje mee wil helpen, dan kunnen wij U een reductie op de huurprijs aanbieden.

De spantenten worden standaard voorzien van de nodigde veiligheidsvoorzieningen. De spantent kan indien gewenst worden voorzien van een vloer.

Wij maken gebruik van hoogwaardig geconfectioneerd polyester doek met een PVC coating, vlamdovend en brandwerend. Gefabriceerd onder de norm DIN 4102 B1 (Duitsland) en M2 (Frankrijk).