Bengsch Tentenverhuur
Boezemweg 11
3255 MC   Oude Tonge
telefoon (0187) 64 17 70

www.bengschtenten.nl
info@bengschtenten.nl

linkedIn Bengsch Tenten
Bengsch Tenten op Facebook

Huurvoorwaarden

Walkway huren

U creëert met de Walkway een droge passage tussen diverse accommodaties, maar ook een prachtig Entree. Zelfs de rode loper komt beter tot zijn recht onder onze Walkway! Er zijn uitermate veel mogelijkheden waar U de Walkway voor kunt inzetten. Als aanbouw te gebruiken voor aanvullende ruimte voor een garderobe- of cateringtent. U kunt de Walkway ook laten voorzien van tussenwanden. In de afzonderlijke segmenten kunt U verschillende dienstverleningen of producten presenteren.

De Walkway is 3 meter breed en de lengte is onbeperkt. Elk segment is te verlengen met vakeenheden van 3 meter lang. De hal is leverbaar met witte dakzeilen welke dankzij fix afspanning altijd strak gespannen zijn. De zijwanden zijn leverbaar in wit doek, de tussenwanden in wit mesh doek (half transparant). Naadloos koppelbaar aan onze aluminium hallen/alu hal maar ook koppelbaar door middel van een aangepaste gootverbinding aan een bestaand pand.

Onze Walkway gaat ook moeiteloos de bocht om!

Door middel van speciaal vervaardigde segmenten, kunnen wij de Walkway voor U in een 90ocht plaatsen. De Walkway blijft mooi vloeiend doorlopen, zonder storende onderbrekingen.

Alu Frame

Zelfdragend frame dat bestaat uit geanodiseerde aluminium profielen. Alle onderdelen worden verbonden met stalen pennen. Windverbanden waarborgen de stabiliteit en het geheel is ontworpen volgens internationale bouwnormen. De aluminiumconstructies hebben een statische berekening en zijn TÜV gekeurd.

Dak-, Gevel- en Zijzeilen

Hoogwaardig geconfectioneerd polyester doek met een PVC coating, vlamdovend en brandwerend. Deze zeilen zijn gefabriceerd onder de norm DIN 4102 B1 (Duitsland) en M2 (Frankrijk).